Monday, December 6, 2010

♥ BARCELONA ♥

Hola hola,
Glömde ju att berätta att jag skulle flyga till Barcelona på måndag, men nu vet ni i alla fall att ena guirin är på vift i denna underbar stad!

Dagen började väldigt tidigt, men med lite vila på planet samt på bussen så var man i topp form efter åt! När vi kom till barcelonas "centrum" så mötte vi även upp min kära far som varit borta i en vecka nu. Han blev fast i Wien pga flygstrejken på Mallorca. Vi åt en lätt frukost på Starbucks tillsammans för att sedan strosa runt och shoppa i staden. Eftersom att det är helgdag i Barca, så trodde jag att inga affärer skulle vara öppna men ALLT var öppet! vilken lycka :D Har även haft på mig Reebok EasyTone hela dagen och lite ont i fötterna har man nu..
Shopping med härligt sällskap blev det och ännu mer julklapps handling kommer det bli imöra!

Vi kommer att vara här i Barca tills på onsdag, och imorgon så blir det Lady Gaga! Tjiho vad Barcelona är kul. Men det är helt knökat på gatorna, tack och lov att man inte har klaostrofobi!
Och min kära bror har med sig sin longboard, och demonstrativt åker där det är som mest folktätt.

Vi bor på ett fint hotell på "stora gatan" i Barca, jätte fina och smarta rum.

Nu ska det beställas mat och vi ska se på en rulle! :D


Söt snögubbe


Tröttma


La Rambla


Bar Lobo, en riktig favorit! God mat, bra läge och mysig inredning!
Och utanför Bar Lobo så fanns Bar Saga,


Nästan i alla fall..


Lucia firas även här med en jul marknadCoolaste H&M


La famila


:O


Äter lite tapas på kvällskvisten


Barca har också fin julbelysning, men INGET jämfört med Palma!Vi hörs imorgon,

2 comments:

 1. If you live here in Spain you should write your posts in spanish too guys, I'd love to read them!!! BTW, very cool pics, I liked it a lot.
  xx

  www.ohmyvogue.com

  ReplyDelete
 2. Thank you, glad u like our blog & pics!
  the reason why we don't write them in spanish too is 'cause we are ain't that good in writing in spanish so we use a google translate widget on the side so that those who wants the posts in other language can change : ). We do know it's not perfectly translating our posts.
  xx :)

  ReplyDelete