Tuesday, December 21, 2010

Sista kvällen i snöstaden

Halli Hallå
Nu har vi kommit hem efter en intressant middag. La familia tågade ut i staden och gick in på bar/restaurang Kandahar. Indisk nattklubb/lite smått att äta ställe. När vi kom in så spelade ett heavy metal band, Billy Ray Virus hette dom. De var brittiska metal killar, och gittaristen kom fram och började snacka med sin brittiska accent, och det visade sig att han bodde i Spanien. Randomly.
Sen började vi äta och maten var riktigt spicy, så det blev en het middag, med lite pole dancing. Det fanns nämligen en strippstång i mitten av rummet. Som var till för gästerna, så båda mamma och simon tog en tur.
Eftersom att maten var så stark, så åt sims inget. Så det blev en hamburger to go på ett annan restaurang där en skåning jobbade med en ytterst snygg hatt. Pappa sa "Det är nog den snyggaste hamburgehatten jag har sett i hela mitt liv", och då kan man ju undra hur många han har sett..
Och nu så håller vi på att packa ihop oss. Vi åker nämligen 9.00 ifrån St. Anton med tåg imorgon. Så allt ska vara fixat och klart ikväll!

Go natt med er :)
Den snyggaste hamburge hatten som far min har sett.


En rysk spion

No comments:

Post a Comment