Monday, February 28, 2011

Humuhumunukunukuapua'aGod morgon fast för er i europa är det kväll, men här har dagen nyss börjat och jag sitter ute vid poolen och äter frukost och lyssnar på live music på hawaiianska och en hula hula tjej som dansar till. Livet leker! 
Igår blev det ingen surfing för det skulle ha regnat så vi drog till en outlet och spenderade och stor del utav dagen där. När vi kom hem så var vi otroligt trötta så vi gick ned till Waikiki beach i alla fall för att ta en tupplur. Sedan vid kvälls tiden gick vi ut på gatorna för att käka lite. Här är det väldigt mycket  fattigdom och det är många som är på gatorna och försöker tjäna pengar på alla sätt. En kille hade lite burkar och skrot som han körde världens drag på och spelade trummor på det och en annan spelade flera instrument samtidigt. En person hade ställt fram sitt marsvin och satt på den en liten hawaii kjol och hatt, ur gulligt! Den drog in en hel del stålar och när den hade jobbat klart för dagen fick den ett äpple nöjd och belåten. Vi hann även med lite natt shopping på macy´s, allt stänger mycket senare här en på fastlandet. Helt perfekt! 
Igår morse tog vi även en härlig strandpromenad och vilka fiskar man kan se. Vi såg bland annat fisken Humuhumunukunukuapua'a från land och andra vackra akvarium fiskar. Humuhumunukunukuapua'a är den fisken dem sjunger om i High School Musical ni vet. Medan man stod där planerade vi att vi skulle ta en snorkling tur någon dag men precis då såg vi en liten mini haj! Jag ångrade mig snabbt men det blir nog av ändå. En man som stod där sa att han hade sätt en två meter stor där vid stranden...
Idag ger vi en ny chans och ska surfa lite och bränna sig själv på stranden.
/Laula (Laura på hawaiianska) 1 comment: